replicas relojes за канални и отпадни води. Моторни помпи с бензинови и дизелови двигатели. Модели с шест различни вида импелери replika óra" />
Монофазни дренажни помпи

Каталог с монофазни дренажни помпи (PDF, BG)

pump-section

Дренажни помпи произведени в Япония!

A - Херметична кутия - водонепроницаема
Кабелите са разположени в херметически затворена кутия, която ги предпазва от проникване на вода. Водата също може да проникне в мотора и чрез просмукване ако другият край на кабела е потопен във вода или е повредена изолацията. Конструкцията е такава, че известна част от изолацията на всеки проводник е обелена и мястото е запълнено с гума или с епоксидна смола за пълно херметизиране.
B - Продължителна работа при сух режим - без вода
Биметална пластина прекъсва захранването от трите фази едновременно, ако намотките прегреят. При спадане на температурата, захранването се възстановява. Измерването на съпротивлението в намотките и изолацията се прави в свободния край на кабела, без да се сваля капака на мотора.
C - Двойно механично уплътнение (от SiC - силиконов карбид) в маслена баня
Контактът между уплътнението въртящо се заедно с вала и фиксираните в корпуса втулки, разположени под и над маслената баня, е от съществено значение за предотвратяване навлизането на вода в мотора. Това осигурява устойчивост на конструкцията при изпомпване под високо налягане. Уплътненията на всички помпи Tsurumi са изработени от силиконов карбид. Този материал притежава най-голяма здравина и устойчивост към температурни промени и корозия.
D - Повишена износоустойчивост на импелера и корпуса
Тък като помпите работят с различни по хомогенност флуиди, формата на импелера е подбрана след дългогодишни изпитания. За работа с шлам, бентонит, кал, пясъчни суспензии и т.н. са създадени помпите с агитатор - допълнително витло за предварително разбиване на утаената твърда фаза.
E - Лагери, втулки и уплътнения от най-високо качество
Високото качество на вала, лагерите, втулките и уплътненията позволява всички помпи да работят и в хоризонтално положение, когато са напълно потопени.
oil-pump

Маслена помпа

Специално патентовано витло е монтирано във вътрешността на маслената камера. При въртенето на мотора, маслото се впръсква към уплътнението. Това осигурява добро мазане и охлаждане на уплътнението дори при ниско ниво на маслото.


 
Модел Изходящ отвор
[ mm ]
Мотор
[ kW ]
Полюси Импелер Датчик за ниво Термо- защита Разпределение на потока
Горно изпомпване
водна
риза
Странично изпомпване
спираловиден поток
LB 50 0,48 - 1,5 2 Vortex v v v  
HS 50 - 80 0,4 - 0,75 2 Vortex   v   v
HSD 50 0,55 2 Vortex   v   v
LSC 25 0,48 2 Vortex   v v  
 
lb

LB

Малки дренажни помпи с датчик за ниво LB-480A LB-800A

  • 10 м. кабел
  • Резбови фланец
hs

HS

Малки дренажни помпи спирален тип

  • 10 м. кабел
  • Резбови фланец
hsd

HSD

Преносима помпа с агитатор за шламове и бентонитни разтвори

  • 10 м. кабел
  • Резбови фланец
lsc

LSC

Преносима помпа за подсушаване и работа при ниски и много ниски нива на водата – до 1 мм.

  • 10 м. кабел
  • Резбови фланец